Sluiten

Categorieën

Filters

  Soorten grind

  Siergrind33 biedt online een divers aantal soorten grind aan. Wij bieden de beste kwaliteit grind aan voor een vaste, lage prijs. Deze prijs geldt voor alle soorten grind. Koop online je favoriete soort grind of breng een bezoek aan onze showroom. Wij laten je graag alle grindsoorten zien en voorzien je, indien nodig, van een persoonlijk advies. We hopen je snel te mogen begroeten in onze showroom. Alle soorten grind die wij online aanbieden zijn uit voorraad leverbaar. Dit betekent een levering binnen 3-5 werkdagen nadat de bestelling geplaatst is.

  Siergrind banner

  Siergrind33.nl; groot aanbod grind soorten

  Ons assortiment grind bestaat uit maar liefst 25 soorten grind met 12 verschillende kleurstellingen. We bieden zwarte en grijze grindstenen aan, maar ook paarse en bruinen stenen behoren tot de opties. Het gehele assortiment grind bestaat uit natuursteen stenen. Deze natuursteen grind wordt allemaal in Europa gewonnen. Als je kijkt naar ons assortiment dan is het Limburgs grind erg populair. Dit grind is zowel in witte kleur als in een bonte kleursamenstelling verkrijgbaar. Dit grind wordt veel toegepast bij het aanleggen van paden en terrassen.

  Diverse soorten keien

  Naast grind kun je bij ons ook terecht voor keien. Keien, ook wel bekend als breuksteen, zijn een zeer grof soort grind. Keien worden veel gebruikt bij het aanleggen van een vijver, ter decoratie in je tuin of voor het vol maken van een schanskorf. De mogelijkheden met keien zijn eindeloos. We hebben 30 types keien in ons assortiment met 11 verschillende kleurstellingen. We maken binnen het assortiment keien nog onderscheid in decoratieve keien en zwerfkeien. Aangezien keien vaak wat groter zijn dien je er rekening mee te houden dat de levering in big bags plaatsvindt.

  Assortiment Siergrind33

  Het assortiment van Siergrind33 bestaat niet enkel uit keien en grind, je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het kopen van rotsen en split. Maar ook bijbehorende producten, zoals grindplaten, opsluitbanden en palissades, mogen niet ontbreken. Wij zijn zeer kritisch bij het selecteren van onze producten en kunnen hierdoor een hoge kwaliteit waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »