Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Beach Pebbles Zwart 20 kilogram

  €12,50
  Voor 22:00 besteld, morgen in huis in Nederland
  Pebbles zijn een bijzondere siergrind soort te noemen. Met hun donkergrijze of donkergroene kleur en plat oppervlakte worden de pebbles op diverse plekken in de tuin, paden of zelf voor de oprit toegepast. Schitterend resultaat gegarandeerd! De pebbles zw... Toon meer
  1: Kies het gewenste formaat
  2: Kies de gewenste verpakking
  30 zakken 20 kilogram
  +
  €289,00
  60 zakken 20 kilogram
  +
  €458,00
  €12,50
  Voor 22:00 besteld, morgen in huis in Nederland
  • Vraag een sample aan (wij hebben geen showroom voor onze stenen)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Standaard verzendkosten €69,- door heel Nederland
  • Klantenservice: 088 0555 333

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Grind is in vergelijking met alternatieven voor tuin aanleggen stukken goedkoper
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Je kunt grind overal plaatsen, zelfs op plekken waar tegels niet gelegd kunnen worden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Een natuurlijke en moderne uitstraling
  • Onkruid gevoelig
  • Grind steentjes kunnen overal terechtkomen, omdat ze niet vast zitten
  • Bladeren in het grind krijg je moeilijk weg

  Toon meer

  Productomschrijving

  Pebbles zijn een bijzondere siergrind soort te noemen. Met hun donkergrijze of donkergroene kleur en plat oppervlakte worden de pebbles op diverse plekken in de tuin, paden of zelf voor de oprit toegepast. Schitterend resultaat gegarandeerd! De pebbles zwart zijn droog donkergrijs en bij natte omstandigheden wordt de kleur diep zwart. De pebbles bevatten ook geen kalk en zijn zodoende tevens ideaal om in de vijver toe te passen als bodembedekker.


  Uit verschillende groeves over de hele wereld wordt gesteente gedolven en vervolgens aangeboden via onze webwinkel. Wanneer je kiezelstenen wilt gaan toepassen, heb je bij ons de keuze uit siersplit of grind. Split heeft een ruwere en spitse vorm, terwijl het grind een egale en een ronde vorm heeft. De kiezelstenen in onze collectie worden aangeboden in verschillende formaten. De populairste formaten zijn 8-16 en 16-22 millimeter. Je kunt split direct online bestellen, wij leveren onze stenen binnen 3-5 werkdagen. 


  Hoe leveren jullie bestellingen aan?

  Nadat je bestelling succesvol is verwerkt, wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd op locatie. Hiervan ontvang je op de dag van levering bericht per mail omtrent het tijdstip van levering. Helaas is het niet mogelijk om zelf een gewenste leverdatum/werkdag aan te geven wegens dat de transporteur de leveringen via planning uitvoert. Tevens is het ook mogelijk (op aanvraag) om de bestelling vanaf minimale afname van 10.000 kilogram los te storten.


  Op welke manier kan ik afrekenen?

  Jouw bestelling kun je bij ons op verschillende manieren afrekenen! Voor een veilige en snelle afhandeling kies je voor iDeal. Met een iDeal transactie ga je naar de website van je eigen bank, waar je vervolgens in een veilige en vertrouwde omgeving de bestelling succesvol kunt verwerken. Voor de Belgische klant hebben we Mister Cash en voor de Duitse klant hebben we Giropay. Wil je liever d.m.v. een overboeking jouw bestelling plaatsen? Kies bij het afrekenen voor betalingsmethode: overboeking. Je krijgt van ons een factuur en aan de hand van die factuur kun je het totaalbedrag overmaken en wordt je bestelling verwerkt zodra het succesvol bij ons is binnengekomen. 


  Kleurverschil of structuur afwijking

  Siergrind, split of breuksteen is een natuurproduct. Hierdoor is het mogelijk dat er per levering kleurverschil of structuur afwijking kan voorkomen. Tevens dienen afwijkingen in de maatvoering te worden geaccepteerd. Bestellingen worden uitsluitend in big bags geleverd, waarbij het breuksteen een ondermaat van 20% per big bag aanwezig kan zijn van zand, leem en gruis. Dit behoort tot de acceptatie. De zak wordt echter wel voller afgevuld dan besteld, waardoor de 20% in verhouding minder zal zijn. Bij bestelling van siergrind of siersplit bedraagt deze factor 10% per big bag.

  Toon meer

  Specificaties

  Soort
  Beach pebbles
  Kleur
  Zwart (natuurproduct, kan licht afwijken)
  Formaten
  5-8, 8-16 of 16-25 millimeter
  Verbruik
  ± 75kg / 0,05 m³ per m²
  Verpakking
  Zakken
  Hoeveelheid
  20 kilogram zakken
  Geschikt voor
  Bodembedekking, Decoratiegrind
  Berijdbaar?
  Berijdbaar met personenauto
  Losstorten
  Boven 10.000 kg

  Toon meer

  Accessoires

  Maak je aankoop compleet!

  Manage cookies