Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Over ons

  Bij ons vind je een uitgebreid aanbod grind, split, keien, rotsen en sierstenen voor de aankleding van jouw tuin, balkon, buitenruimte en- of vijver.  Je kunt onze producten eenvoudig en veilig online bekijken en bestellen. Wil je liever persoonlijk contact en de producten zelf bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers zijn daar 5 dagen per week beschikbaar om jou rond te leiden, je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je keuze. Wij bezorgen in Benelux en Duitsland. Het is ook mogelijk om een online bestelling op te halen in onze showroom.

  Alle benodigdheden voor je woning of voor je tuin eenvoudig en voordelig online te bestellen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen en de nauwe directe samenwerking met onze diverse fabrikanten, bieden we een divers assortiment aan verdeeld onder 11 aparte webshops. Iedere  webshop apart zijn voornamelijk gefocust op eenvoudig bestellen en een voordelige prijsstelling op het gebied van meest gangbare en trend producten. Geen overbodige of talloze producten op een onoverzichtelijke website. Nee, wij kiezen liever voor een  overzichtelijk aanbod van zowel standaard als maatwerk en trend producten welke tevens eenvoudig online te bestellen zijn tegen een voordelige prijsstelling!   

  Wij vereenvoudigen het koopproces waardoor het tevens mogelijk is om diverse producten gecombineerd aan te bestellen. Minder kopzorgen uiteindelijk en voordelig voor je budget. Echter vinden wij het ook belangrijk dat je uiteindelijk weet wie wij zijn, zodat je volledig vertrouwt oftewel gerust een online bestelling kunt plaatsen op een van onze shops.

  Waarom ons?

  Een nieuwe tuin, tuinpad, perk of nieuwe vijverpartij verdient ook de aandacht. De diversiteit van het aanbod bij Siergrind33 is gigantisch met maar liefs meer dan 400 verschillende type siergrind, siersplit, zwerfkeien en schanskorfvullingen. Doordat vrijwel negentig procent voorradig is van het assortiment is de levertijd beperkt tot een tot twee dagen na bestelling binnen de gehele Benelux! Heb je een grotere hoeveelheid, vanaf 10.000 kilogram, benodigd dan is het ook mogelijk de zending los te storten of bestel je graag een zwerfkei van 1000-2000 kilogram dan kan deze ook door middel van een kraan vrachtwagen ter plekke worden gelost. Ideaal toch?

  Betrouwbaar & Klantgericht

  Eenvoudig online bestellen, snelle levering, voordelige prijsstelling en betrouwbaarheid zijn bij de consument van groot belang bij de aankoop van producten online. We nemen deze graag deze consumenten factoren even tezamen door betreffende onze webshop Siergrind33. Op onze shop bestel je eenvoudig door middel van je gewenste kilogram aan te klikken bij je gewenst type split of grind. Doordat vrijwel negentig procent van alle online producten uit voorraad zijn kunnen deze binnen 3-5 werkdagen worden uitgeleverd in onderling overleg vooraf. Door de grootschalige directe voorraden kopen wij het siergrind en of siersplit grootschalig in bij de groeve in diverse landen wereldwijd, waardoor wij vervolgens een marktconforme prijsstelling online kunnen aanbieden. 

  Tot slot de meest belangrijke factor! Op welke manier(en) kunnen wij onze klant betrouwbaar online producten laten bestellen? Dit was een van onze interne vragen onderling. Betaling en vervolgens levering komt hierbij veelal naar voren. Als ik betaal ontvang ik dan ook iets? Hierdoor is het bij ons mogelijk om op diverse manieren af te rekenen. Eenvoudig en betrouwbaar is door middel van iDeal, echter betaal je het liefst bij levering, zodat je de producten kunt aanschouwen die je gaat ontvangen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hierbij vragen we echter wel tweemaal de transportkosten voorafgaande vanwege voorbereidingen en transporten die geboekt gaan worden. Vervolgens is het restant eenvoudig te voldoen bij de chauffeur door middel van contante betaling of door middel van de bankpas (pin). Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de bestelling vooraf per bank over te maken indien je bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn bij de levering en of dat je graag een bestelling op deze wijze afhandelt. Uiteindelijk bieden we hierdoor een diversiteit aan voor iedere specifieke consument, waardoor ieder vertrouwt bij ons een bestelling kan plaatsen en wij uiteindelijk hierdoor optimaal klantgericht zijn.

  Manage cookies