Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Klantenservice

  Wanneer je ons stenen in het echt wilt bekijken, kun je een sample aanvragen. Siergrind33.nl is een onderdeel van Store33 B.V. en alhoewel wij een showroom hebben, staan de producten van Siergrind33.nl niet gepresenteerd in de showroom

  Showroom:
  Store33 B.V.
  Broeklaan 22
  5931 KR Venlo

  Showroom openingstijden: 
  Maandag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Dinsdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Woensdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Donderdag:09:00 - 17:00 uur
  Vrijdag:09:00 - 17:00 uur
  Zaterdag:09:00 - 15:00 uur
  Zondag:Gesloten  Je kunt onze klantenservice op verschillende manieren contacteren. Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 0555 333, ook kun je ervoor kiezen om onderstaand het contactformulier in te vullen of je kunt zelf een mailtje sturen naar [email protected]. Wij zijn 6 dagen telefonisch te bereiken. Maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur.

  Veelgestelde vragen

  Siergrind

  1.1 Wat zijn de voordelen van siergrind?

  Siergrind is een aantrekkelijk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, waardoor het geschikt is voor vele verschillende toepassingen. Siergrind is ook waterdoorlatend en kan helpen bij het afvoeren van regenwater.

  1.2 Hoeveel siergrind heb ik nodig?

  Dit hangt af van de grootte van het gebied dat je wilt bedekken en de diepte van het siergrind dat je wilt aanbrengen. Een algemene richtlijn is om ongeveer 75 kg grind per vierkante meter te gebruiken als je een laag van 5 cm wilt aanbrengen. 

  Een gedetailleerde lijst van hoeveel je nodig hebt per grind soort bekijk je hier.

  1.3 Hoe lang gaat siergrind mee?

  Siergrind is duurzaam en kan vele jaren meegaan. Het is echter gevoelig voor erosie en kan na verloop van tijd wat kleur verliezen.

  1.4 Hoe moet ik siergrind onderhouden?

  Siergrind vereist weinig onderhoud, maar het is aan te raden om het af en toe schoon te maken om vuil en puin te verwijderen. Het is ook belangrijk om het grind gelijkmatig te verdelen en eventuele kale plekken op te vullen om te voorkomen dat er water in blijft staan.

  1.5 Is siergrind veilig voor huisdieren?

  Siergrind is over het algemeen veilig voor huisdieren, maar het is aan te raden om de grootte van het grind te controleren om te voorkomen dat ze het inslikken. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat huisdieren in het grind graven en het over de hele tuin verspreiden.

  Siersplit

  2.1 Wat is siersplit?

  Siersplit is een decoratief materiaal dat wordt gebruikt om tuinen, opritten, wandelpaden en andere buitenruimtes te verfraaien. Het is gemaakt van kleine stukjes natuursteen die zijn gebroken en gezeefd.

  2.2 Wat zijn de voordelen van siersplit?

  Siersplit is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Split is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Siersplit is ook bestand tegen UV-straling en kan goed worden gecombineerd met tegels.

  2.3 Hoeveel siersplit heb ik nodig?

  Dit hangt af van de grootte van het gebied dat je wilt bedekken en de diepte van het siersplit dat je wilt aanbrengen. Een algemene richtlijn is om ongeveer 75 kg split per vierkante meter te gebruiken als je een laag van 5 cm wilt aanbrengen. 

  Een gedetailleerde lijst van hoeveel je nodig hebt per split soort bekijk je hier.

  2.4 Kan siersplit worden gebruikt voor opritten en paden?

  Ja, siersplit kan worden gebruikt voor opritten en paden. Het is belangrijk om te zorgen voor een stevige ondergrond om te voorkomen dat het split wegzakt of verschuift. Het is ook aan te bevelen om splitmatten te gebruiken om de stabiliteit te verbeteren.

  2.5 Hoe lang gaat siersplit mee?

  Siersplit is duurzaam en kan vele jaren meegaan. Het is echter gevoelig voor erosie en kan na verloop van tijd wat kleur verliezen.

  2.6 Is siersplit veilig voor huisdieren?

  Siersplit is over het algemeen veilig voor huisdieren, maar het is aan te raden om de grootte van het split te controleren om te voorkomen dat ze het inslikken. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat huisdieren in het split graven en het over de hele tuin verspreiden.

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Manage cookies