Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Verzenden & retourneren

  Wanneer je bestelling bij ons hebt geplaatst, gaan wij deze met alle zorg verwerken en inboeken voor levering. De levertijd bij Siergrind33 is 3 tot 5 werkdagen, omdat we ons assortiment meteen uit voorraad kunnen leveren. Is de levertijd anders? Dan wordt dit vermeld bij het product. De werkdag voor levering of in de ochtend van de dag van levering, ontvang je berichtgeving van de levering en met een geschatte levertijdstip.

  Let op: In sommige steden, zoals Rotterdam en Amsterdam, heb je gebieden van voertuigbeperkingen, waar vrachtwagens boven de 7,5 ton, niet mogen rijden. Wij attenderen je erop dat de transporteur hier van te voren geen (!) rekening mee houdt, en dat de leverdatum met één dag kan worden vertraagd wanneer dit niet wordt doorgegeven. Dit geldt ook voor andere gebieden waar een vrachtwagen niet in mag, zoals bungalowparken, campingen etc.

  Leverstatus

  Nadat de bestelling is ingepland bij de distributeur voor levering, krijg je vanuit ons, een dag vantevoren of op de dag van levering in de ochtend, de geschatte tijdstip van levering. Op het einde van dag wordt de transportplanning van de dag erop zo efficiënt mogelijk ingepland, dus je krijgt meestal in de namiddag of in de ochtend van levering zodoende bericht hierover.

  Controle, altijd van belang!

  Wanneer je zending is gelost, is het altijd van belang dat je goed controleert of de bestelling juist is geleverd. Kijk dus goed of de juiste aantallen zijn geleverd, de producten onbeschadigd zijn en dat er niets mist. Alleen wanneer alles goed is gecontroleerd, tekenen je voor goed ontvangst. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je ons contacteren.

  Retourneren

  Retourneren is binnen 14 dagen na levering gewoon mogelijk. Hou er wel rekening mee dat de leverkosten voor het retourneren, in worden gehouden bij de creditering.

  Manage cookies