Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Breuksteen

  Breuksteen is in allerlei types en formaten leverbaar. Wat je ook zoekt, bij Siergrind33.nl vind je een ruim aanbod van breuksteun tegen de scherpste prijzen. Breuksteen wordt veelal gebruikt om de schanskorven te vullen. Met een assortiment van verschillende kleuren, vindt je altijd wel een breuksteen die past bij jouw omgeving. De breuksteen Basa Toon meer

  Breuksteen formaat

  Kleur

  10 Producten
  Breuksteen Basalt

  Breuksteen Basalt

  Breuksteen wordt voornamelijk toegepast voor de ...
  Leverbaar
  €179,95
  Breuksteen Baskisch Rood

  Breuksteen Baskisch Rood

  Baskisch rood heeft een schitterende luxe zeer s...
  Leverbaar
  €269,95
  Breuksteen Baskisch Rood Keien

  Breuksteen Baskisch Rood Keien

  Baskisch rood heeft een schitterende luxe zeer s...
  Leverbaar
  €399,95
  Breuksteen Crystal White Keien

  Breuksteen Crystal White Keien

  De Crystal White keien hebben een sneeuw witte k...
  Leverbaar
  €279,95
  Breuksteen Extra White

  Breuksteen Extra White

  Extra white breuksteen is veruit de meest witte ...
  Leverbaar
  €224,95
  Breuksteen Ice Blue

  Breuksteen Ice Blue

  Ice Blue is geruim enige jaren het meest toegepa...
  Leverbaar
  €189,95
  Breuksteen Lava

  Breuksteen Lava

  Lava breuksteen heeft een prachtige bruin kleur ...
  Leverbaar
  €124,95
  Breuksteen Nero Ebano Keien

  Breuksteen Nero Ebano Keien

  De Nero Ebano keien zijn wellicht het meest stij...
  Leverbaar
  €297,95
  Breuksteen Yellow Sun

  Breuksteen Yellow Sun

  Yellow sun is tezamen met Ardenner grijs en Basa...
  Leverbaar
  €149,95

  Breuksteen is in allerlei types en formaten leverbaar. Wat je ook zoekt, bij Siergrind33.nl vind je een ruim aanbod van breuksteun tegen de scherpste prijzen. Breuksteen wordt veelal gebruikt om de schanskorven te vullen. Met een assortiment van verschillende kleuren, vindt je altijd wel een breuksteen die past bij jouw omgeving. De breuksteen Basalt en Ardenner Grijs zijn de meest gekozen type breukstenen. Bestel direct jouw gewenste type breuksteen direct online. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad die wij direct kunnen leveren zodat jij zo snel mogelijk jouw breuksteen kunt gaan toepassen!

  Kies de juiste breuksteen voor jouw schanskorven

  Wanneer je breuksteen wilt gaan toepassen voor jouw schanskorven, moet je ervoor zorgen dat de breukstenen groot genoeg zijn zodat deze niet door de gaas van de schanskorven komen. Wanneer je te kleine breukstenen kiest, kan het zo zijn dat deze eruit vallen. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste breuksteen. Wij hebben jarenlange ervaring en wij kunnen je dan ook optimaal helpen met het kiezen van de juiste breuksteen. Bezoek ook onze showroom waar we een aantal schanskorven hebben gepresenteerd met breuksteen erin. Onze showroom is gevestigd in Venlo (Limburg) en is zes dagen per week geopend. Let wel op, hier staan alleen de schanskorven gepresenteerd. Wanneer je grind of split wilt bekijken, dan kun je kiezen voor de gratis sample aanvraag formulier.

  Breukstenen of keien?

  Breukstenen zijn grove keien van natuursteen en zijn immens populair omdat wanneer je breuksteen toepast, je een natuurlijke sfeer creëert een iedere situatie. Breuksteen zijn de grove stenen in ons assortiment. Wanneer je zoekt naar stenen met een egale en ronde vorm, kies je voor onze breuksteen keien. Deze keien stralen meer rust uit en zorgen voor een strakke eindresultaat. Naast breukstenen toepassen in schanskorven, kun je ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld het creëren van een vijver of als sierbestrating. Wat voor type ga jij binnenkort bestellen op Siergrind33.nl?

  Wij helpen je graag!

  Heb je enige vragen over breuksteen of onze kiezelstenen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij informeren en adviseren je graag over het kiezen van de juiste tuingrind, tuinsplit of breuksteen voor jouw situatie. Je kunt onze klantenservice bereiken door ons te bellen of mailen. Je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken waar de breuksteen staat tentoongesteld. Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Loop naar binnen en een van onze medewerkers helpen je verder.

  Manage cookies