Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Grind

  Siergrind33 heeft een ruim aanbod van grind, we hebben verschillende soorten types en korrelgroottes in ons assortiment. Grind kopen doe je natuurlijk bij Siergrind33.nl. Online hebben we scherpe foto’s staan, zodat je de ware kleuren en vorm van het grind kunt zien. Naast dat, kun je er ook voor kiezen om gratis een handmonster te ontvangen. Zod Toon meer

  Formaatklasses

  Kleur

  24 Producten
  Castle Grind Beige

  Castle Grind Beige

  Het Castle Grind is een natuurlijk, maar ook tij...
  Leverbaar
  €169,95
  Cordoba Grind

  Cordoba Grind

  Met de egale tint van het Cordoba grind creëer j...
  Leverbaar
  €234,95
  Ice Blue Grind

  Ice Blue Grind

  Ice Blue grind is reeds jaren het meest populair...
  Leverbaar
  €279,95
  Limburgs Bont Grind

  Limburgs Bont Grind

  Door de natuurlijke uitstraling wordt het grind ...
  Leverbaar
  €119,95
  Meest gekozen
  Limburgs Wit Grind

  Limburgs Wit Grind

  Het Limburgs wit grind is reeds jaren het meest ...
  Leverbaar
  €138,95
  Moraine Grind

  Moraine Grind

  Door de natuurlijke en warme uitstraling wordt h...
  Leverbaar
  €148,95
  Nero Ebano Siergrind

  Nero Ebano Siergrind

  Het siergrind Nero Ebano heeft een mooie donker ...
  Leverbaar
  €224,95
  Flamingo Grind

  Flamingo Grind

  Flamingo grind heeft pastel tinten en door de za...
  Leverbaar
  €299,95
  Zebra Grind

  Zebra Grind

  Zebra grind heeft de naam te danken aan de contr...
  Leverbaar
  €259,95

  Siergrind33 heeft een ruim aanbod van grind, we hebben verschillende soorten types en korrelgroottes in ons assortiment. Grind kopen doe je natuurlijk bij Siergrind33.nl. Online hebben we scherpe foto’s staan, zodat je de ware kleuren en vorm van het grind kunt zien. Naast dat, kun je er ook voor kiezen om gratis een handmonster te ontvangen. Zodoende krijg je thuis een handvol grind toegestuurd. Wil je verschillende soorten grind bekijken? Dan kun je - op afspraak - langskomen in onze showroom! Ga jij binnenkort een afspraak inplannen bij Siergrind33.nl?

  Waarom grind?

  Grind is een goedkope oplossing om een oppervlakte te bedekken in tuinen, op parkeerplaatsen, opritten en nog veel meer. Grind steentjes zijn goedkoop en eenvoudig zelf te leggen. Zo bespaar je kosten op de materialen als zowel het laten leggen. Kies je bijvoorbeeld voor terras- of betontegels voor in de tuin (of ergens anders), dan ben je stukken duurder uit. Daarnaast is grind ook duurzaam en gaat het tientallen jaren mee. Gebruik grindplaten of een anti worteldoek voor de juiste verwerking zodat al het grind op zijn plek blijft. Dus kort samengevat: grind is goedkoop, kwalitatief, eenvoudig zelf te leggen en je creëert een sublieme eindresultaat!

  Let op de volgende punten wanneer je kiest voor grind

  Het is belangrijk om te kiezen voor het juiste formaat grind. De diameter van het grind wordt bij ons aangeduid in millimeters. Je kunt kiezen uit allerlei formaten van 2 tot 60 millimeter. Zorg ervoor dat je grind kiest met een korrelgrootte die in verhouding past bij de oppervlakte. Ga je een parkeerplaats of een oprit voorzien van grind? Dan raden we je aan om te kiezen voor grovere grind. Wanneer je kiest voor fijn grind kan het namelijk tussen de banden gaan zitten. Wanneer je veel over het grind gaat lopen (zoals bij een looppad), kun je daarentegen het best kiezen voor fijnere grind. Grof grind kan namelijk zeer doen aan je voeten.

  Welke type grind past het best bij jou?

  In ons aanbod vindt je een ruime collectie van verschillende soorten grind. Uiteraard hebben we de populairste soorten in ons aanbod, namelijk: Limburgs grind, carrara grind, icy blue grind en moraine grind. Deze types worden het meest gekozen, echter blijft het bij ons niet bij deze types. Wij hebben altijd ca. 25 grind soorten in onze collectie die je direct online kunt bekijken en bestellen. Alle grind wordt bij ons geleverd van de beste kwaliteit en dat ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Bekijk ook eens de ruwere steentjes genaamd split in ons aanbod.

  Bestel online en ontvang je order binnen 3-5 werkdagen

  Wanneer je grind wilt gaan bestellen, zijn twee dingen belangrijk. Namelijk, de grind prijs en de levertijd. Bij ons krijg je goedkoop grind geleverd en dat neemt verder niets weg van de kwaliteit van het grind. Wij leveren alleen de allerbeste grind steentjes in onze collectie. Verder hebben we bergen met grind op voorraad die wij binnen 3-5 werkdagen kunnen leveren. De big bags grind of grind zakken worden op een pallet tot aan een gewenste locatie geleverd. Plaats direct online een bestelling en voordat je het weet heb je jouw bestelling al in huis!

  Manage cookies