Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Breuksteen Extra White

  €224,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Extra white breuksteen is veruit de meest witte breuksteen variant in ons programma. De Extra White is een marmersoort waarmee je een absoluut stijlvol eindresultaat zal creëren in je tuin. De breuksteen Extra white wordt in tuinen ook veelal gecombineerd... Toon meer
  1: Kies het gewenste formaat
  2: Kies de gewenste verpakking
  Big bag 1.100 KG
  Big bag 1.600 KG
  +
  €75,00
  €224,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  • Vraag een sample aan (wij hebben geen showroom voor onze stenen)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Standaard verzendkosten €69,- door heel Nederland
  • Klantenservice: 088 0555 333

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Ideaal voor vullen van steenkorven
  • Prachtig voor als decoratie in en rondom vijvers
  • Sierlijke en strakke uitstraling

  Productomschrijving

  Extra white breuksteen is veruit de meest witte breuksteen variant in ons programma. De Extra White is een marmersoort waarmee je een absoluut stijlvol eindresultaat zal creëren in je tuin. De breuksteen Extra white wordt in tuinen ook veelal gecombineerd met grijze of donkere tinten zoals Ardenner grijs of Basalt waardoor je een speels maar zeker modern en tijdloos eindresultaat krijgt. Het breuksteen is verkrijgbaar in de maat 40/80.

  Let op! Je kunt deze stenen niet bekijken of afhalen in onze showroom.


  Hoe leveren jullie bestellingen aan?

  Nadat je bestelling succesvol is verwerkt, wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd op locatie. Hiervan ontvang je op de dag van levering bericht per mail omtrent het tijdstip van levering. Helaas is het niet mogelijk om zelf een gewenste leverdatum/werkdag aan te geven wegens dat de transporteur de leveringen via planning uitvoert. Tevens is het ook mogelijk (op aanvraag) om de bestelling vanaf minimale afname van 10.000 kilogram los te storten.


  Op welke manier kan ik afrekenen?

  Jouw bestelling kun je bij ons op verschillende manieren afrekenen! Voor een veilige en snelle afhandeling kies je voor iDeal. Met een iDeal transactie ga je naar de website van je eigen bank, waar je vervolgens in een veilige en vertrouwde omgeving de bestelling succesvol kunt verwerken. Voor de Belgische klant hebben we Mister Cash en voor de Duitse klant hebben we Giropay. Wil je liever d.m.v. een overboeking jouw bestelling plaatsen? Kies bij het afrekenen voor betalingsmethode: overboeking. Je krijgt van ons een factuur en aan de hand van die factuur kun je het totaalbedrag overmaken en wordt je bestelling verwerkt zodra het succesvol bij ons is binnengekomen. 


  Kleurverschil of structuur afwijking

  Siergrind, split of breuksteen is een natuurproduct. Hierdoor is het mogelijk dat er per levering kleurverschil of structuur afwijking kan voorkomen. Tevens dienen afwijkingen in de maatvoering te worden geaccepteerd. Bestellingen worden uitsluitend in big bags geleverd, waarbij het breuksteen een ondermaat van 20% per big bag aanwezig kan zijn van zand, leem en gruis. Dit behoort tot de acceptatie. De zak wordt echter wel voller afgevuld dan besteld, waardoor de 20% in verhouding minder zal zijn. Bij bestelling van siergrind of siersplit bedraagt deze factor 10% per big bag.

  Toon meer

  Specificaties

  Soort
  Extra white
  Kleur
  Wit (natuurproduct, kan licht afwijken)
  Formaten
  40-60 of 60-100 millimeter
  Verpakking
  Big bags
  Hoeveelheid
  1.100 of 1.600 kg (big bags)
  Geschikt voor
  Schanskorven
  Berijdbaar?
  Nee
  Losstorten
  Kiptrailer of Walking floor

  Toon meer

  Accessoires

  Maak je aankoop compleet!

  Manage cookies