Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Grind prijs

  De beste grind prijs vind je bij Siergrind33.nl. Wij zijn een van de grootste aanbieders van hoge kwaliteit grind, split, keien, rotsen en overige sierstenen. Bestel het grind online of maak een afspraak in onze showroom voor een persoonlijk advies. Bij ons heb je gegarandeerd de beste grind prijs. Eerst de kwaliteit testen? Geen probleem. Vraag dan kosteloos een sample aan van het type siergrind waarin je geïnteresseerd bent. Siergrind33.nl: alleen het beste!

  Siergrind banner

  Siergrind33.nl; wit grind prijs

  Ben je op zoek naar wit grind? Wij hanteren ook een perfecte wit grind prijs. Al ons grind is verkrijgen in hoeveelheden van 25kg, mini bag van 500kg, mini bag van 750kg, een big bag van 1500kg en los gestort. Een losse storting is alleen mogelijk vanaf 10 ton grind. Wanneer je een verpakking kiest met meer inhoud betaal je uiteindelijk een lagere grind prijs per 25kg. Kies je voor een losse storting, zorg er dan wel voor dat je alles meteen met een hark egaliseert. Kies daarnaast ook voor grindplaten om te voorkomen dat het grind wegzakt wanneer je erover loopt of rijdt.

  Goedkoop grind online bestellen

  Goedkoop grind kopen doe je eenvoudig online bij Siergrind33.nl. Wij leveren alleen de beste kwaliteit  en hanteren hierbij een zeer scherpe grind prijs. Het goedkoopste grind in ons assortiment bedraagt €5,- per 25kg zak en de duurste zijn €22,- per 25kg zak. Profiteer van onze lage grind prijs en kies het soort grind, het formaat en de kleur  die je wilt. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij ervoor dat het grind binnen 3-5 werkdagen bij jou op locatie wordt geleverd. Hierover zullen wij natuurlijk contact met je opnemen voor de levering. De levering kan op twee verschillende manieren gebeuren, met behulp van een elektrische pompwagen of met een vrachtwagen. Welke manier we bij jou hanteren zal van te voren bekend gemaakt worden.

  Manage cookies