Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Carrara grind

  Carrara grind is een matte witte marmergrind afkomstig uit de marmergroeves in Carrara, Italië. Dit grind is helderwit van kleur en mooi rond van vorm. De vorm van Carrara grind wordt gecreëerd door het trommelen van de stenen, waardoor ze een mooie ronde vorm krijgen. Je ziet dit soort grind regelmatig terug in siertuinen en is ideaal voor het aanleggen van paden in je tuin. Ze hebben dan ook een luxe uitstraling. Ben je geïnteresseerd in Carrara grind van Siergrind33? Bestel dan nu eenvoudig online en krijg het grind binnen 48 uur bij je thuisbezorgd.

  Siergrind banner

  Siergrind33: ook Carrara split in het assortiment

  Naast Carrara grind vind je bij Siergrind33 ook Carrara split in het assortiment. Het verschil tussen deze twee zit hem in de vorm. Zoals Carrara grind kunstmatig is afgerond, zo heeft Carrara split hoekige vormen. Het is afkomstig uit dezelfde groeven als het grind, echter is dit gebroken tot split. Het split zal dan ook minder verrollen dan het grind in je oprit of grindpad. Om dit te voorkomen kun je altijd gebruik maken van splitplaten, om verzakkingen en sporen tegen te gaan. Het Carrara split is net als het Carrara grind enorm hard. Dit maakt het dan ook uitermate geschikt voor vele toepassingen.

  Online bestellen bij Siergrind33

  Carrara split en -of grind kopen doe je eenvoudig online bij Siergrind33.nl. Je hebt keuze uit verschillende formaten zoals 2-6 mm, 9-18 mm, 18-25 mm en 25-40 mm te verkrijgen in diverse verpakking zoals zakken en big bag grind. De populairste korrelgrootte voor Carrara grind is 9-18 mm. Zou je graag wat meer advies willen over siergrind of siersplit? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Venlo. Natuurlijk kun je ook een kosteloze sample aanvragen om zo onze hoge kwaliteit met eigen ogen te ervaren. Overtuigd? Voeg het juiste formaat  grind toe aan de winkelwagen, bepaal de hoeveelheid en vul je gegevens in voor het afleveren van je bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen bij jou wordt geleverd.

  Manage cookies