Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Goedkoop grind

  Ben je op zoek naar goedkoop grind voor je tuin of oprit? Kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment van Siergrind33. Wij hebben goedkoop grind in vele soorten, maten en types. Bestel eenvoudig online het gewenste kilo aan grind en krijg je bestelling binnen 3 dagen thuisbezorgd. Wil je liever onze kwaliteit zelf bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze showroom of vraag een gratis grind sample aan.

  Siergrind banner

  Soorten goedkoop grind

  Onze goedkoopste grind zijn de Limburgs bont en de Limburgs wit grind. Limburg bont grind wordt veelal aangetroffen langs de maasoevers van Limburg. Het grind heeft een natuurlijke uitstraling en bevat vele tinten. Het is dan ook een graag geziene grindsoort in de Nederlandse tuin. Limburg wit grind is een zeer populaire grindsoort doordat je ook met deze soort een natuurlijke sfeer creëert. Het Limburgs grind wordt gevonden in en rondom de maas in Limburg. Dus wanneer je op zoek bent naar goedkoop grind, zijn deze twee grindsoorten zeker aan te bevelen. Het grind is al te verkrijgen vanaf €5,- per zak van 25 kilogram en €54,- per big bag siergrind zak 500 kilogram.

  Siergrind33: online bestellen

  Ben je al zeker van je keuze en wil je grind kopen? Bestel dan het goedkope grind online. Geef aan hoeveel kilogram siergrind je nodig hebt. Je kunt het aantal grind berekenen door de volgende berekening te maken: het oppervlakte maal de laagdikte maal een kuub inhoud. Bij Siergrind33 kun je kiezen uit een hoeveelheid van 25kg, 500kg, 750kg, 1500kg of los gestort vanaf 10 ton. Wanneer je ervoor kiest om het goedkope grind los te storten, zal onze vrachtwagen alles bij jou op locatie storten. Zorg er dan wel voor dat alles direct geëgaliseerd wordt door middel van een hark. Vergeet bij het bestellen niet om een anti-worteldoek of grindplaten te bestellen. Is de bestelling geplaatst? Dan kun jij het grind binnen 48 uur verwachten. Hiervoor zal een afspraak met je worden ingepland.

  Manage cookies