Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Kiezelstenen

  Kiezelstenen zijn afgeronde, gladde stenen en worden ook wel rolkeien of siergrind genoemd. Ze worden gevormd door slijting en schuring tegen elkaar onder invloed van water of wind. Bij Siergrind33 vind je een ruim aanbod kiezelstenen in verschillende soorten, maten en types. Bestel nu de gewenste kiezelstenen of terwijl grind eenvoudig online. Een populaire kiezelsteen type is de Limburgs grind. Bekijk ons aanbod hiervan. We maken gebruik van hoge kwaliteit foto’s om je een goed beeld te geven van de kleur. Mocht je de kiezelstenen liever willen zien, kom dan langs in onze showroom in Venlo of vraag een gratis sample aan.

  Kiezelstenen banner

  Kiezelstenen in ieder formaat; ook ronde kiezelstenen

  Naast alle vlakke kiezelstenen beschikken we ook over ronde kiezelstenen. Deze zijn ook weer in verschillende formaten te verkrijgen. De beschikbare ronde stenen in ons assortiment zijn: 2-8mm, 3-8 mm, 4-8mm, 3-11mm, 5-8mm, 5-16mm, 7-15mm, 8-16mm, 8-25mm, 15-25mm, 16-32mm, 25-40 mm, 25-50mm, 32-56mm, 32-80mm, 35-70mm, 40-60mm, 40-80mm, 80-100mm en 60-120mm. De verschillen in grootte kunnen klein zijn, maar kunnen misschien net het verschil maken. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor vakkundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Nieuwe tuin aanleggen? Maak gebruik van siergrind

  Ben je er al uit welk siergrind het wordt? Geef dan aan hoeveel kiezelstenen je wilt ontvangen. Kies uit 25kg, een big bag van 1000kg, big bag van 1500kg of een losse storting. Let op: dit kan alleen vanaf 10 ton. Onze vrachtwagen zal de bestelling dan bij jou op locatie los storten. Tip hierbij is wel om dan direct het gestorte siergrind met een hark te verspreiden. Vergeet daarnaast niet om opsluitbanden, worteldoek of grindplaten mee te bestellen. Worteldoek voorkomt onkruid en grindplaten zijn ideaal voor het aanleggen van opritten. Bestelling afgerond? Wij zorgen ervoor dat de alle sierstenen in assortiment binnen 3 dagen bij je thuis worden afgeleverd.

  Manage cookies