Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Goedkoop split

  Je bent op zoek naar goedkoop split van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Siergrind33 aan het juiste adres. Wij hebben een van het grootste aanbod in grind, split, keien en rotsen. Split is een natuursteen en wordt gewonnen uit steengroeven of uit bergen. Het heeft een ruwe ongeslepen vorm en ideaal te gebruiken  voor de aankleding van je tuin of oprit. Siergrind33 is hét adres voor goedkoop split van de hoogste kwaliteit. Liever het split met eigen ogen zien? Bezoek dan onze showroom in Venlo voor persoonlijk advies of vraag een gratis sample aan.

  Siersplit banner

  Het aanleggen van het goedkope split

  Het goedkope split bij Siergrind33 zijn de soorten Siersplit Brekerzand beige-steenslag en de Basaltino split en hebben een korrelgrootte tussen de 0 en 11 millimeter. Voor het aanleggen van het goedkope split, is het verstandig gebruik te maken van anti-worteldoek of grindplaten. Beide zorgen ervoor dat het split niet kan wegzakken wanneer je hier overheen loopt of rijdt. Daarnaast houden ze onkruid tegen en creëer je zo een zeer onderhoudsvriendelijke tuin of oprit. Het goedkoop split is waterdoorlatend en zorgt er in tegenstelling tot tegels voor dat er geen groene aanslag op komt.

  Siergrind33; plaats online je bestelling

  Goedkoop split en grind kopen doe je bij Siergrind33. Is de keuze bekend en weet je welk formaat split je zoekt? En heb je de hoeveel en kosten grind berekent? Voeg dan het gewenste split toe aan de winkelwagen en bepaal hoeveel split je nodig hebt. Je hebt hierbij een keuze uit 25kg, 500kg, 750kg, 1500kg of een losse storting vanaf 10 ton. Vergeet niet om grindplaten of anti-worteldoek mee te bestellen en vervolg de verdere bestelstappen. Vul enkele gegevens in die we nodig hebben voor de levering en plaats dan de bestelling. Hebben wij de bestelling ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat wij binnen 3-5 werkdagen bij jou op locatie leveren. Van te voren zal dan een afspraak met je gemaakt worden, zodat er ook zeker iemand thuis is bij levering. Dus heb je goedkoop split nodig; Siergrind33.nl!

  Manage cookies