Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Grauwacke split

  Grauwacke split is een zeer harde steensoort en is in diverse soorten en maten te verkrijgen. Het is een zandsteen soort die uit meerdere mineralen bestaat en wordt veelal gewonnen in de Grauwacke groeve in Duitsland. Grauwacke split heeft een bruin/grijze kleur met rode tinten en is perfect te combineren in een natuurlijke omgeving. Dit type split wordt dan ook vaak gebruikt voor opritten of schanskorven. Bestel het split eenvoudig online bij Siergrind33.nl of bezoek eens onze showroom. Vraag daarnaast eens een gratis sample om onze hoge kwaliteit zelf te ervaren.

  Siersplit banner

  Siergrind33; thuis in sierstenen

  Siergrind33 is leverancier van topkwaliteit sierstenen waaronder siergrind, zand grind, siersplit en andere steensoorten voor de aankleding van jouw tuin. Wij leveren alleen de beste kwaliteit. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit foto’s zorgen we ervoor dat je een goed beeld krijgt van onze producten. Zo komt de kleur van split zoals de Grauwacke en Ardenner split duidelijk naar voren. Twijfel je nog? Vraag dan een kosteloze sample aan, zodat je zeker weet hoe het Grauwacke split eruit ziet. Plaats je bestelling online en ontvang je bestelling al binnen 48 uur. Een goede en snelle service vinden wij enorm belangrijk. U toch ook?

  Grauwacke split; ook ideaal voor schanskorven

  Grauwacke split is ook uitermate geschikt voor het vullen van schanskorven. Schanskorven zijn een perfecte aanvulling voor je tuin en zorgen voor een strakke en elegante uitstraling. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid Grauwacke schanskorfvulling te bestellen. Voor het berekenen van de inhoud hebben we de volgende rekensom: lengte x breedte x diepte van je schanskorf x 1600. Als voorbeeld: je hebt een schanskorf van 2 meter x 1,5 meter x 0,15 meter (15cm)= 0,45. Doe dit maal 1600 = 720. Met een big bag van 750kg kom je dus perfect uit. Heb je nog vragen over Grauwacke split of het vullen van je schanskorf, neem dan direct contact met ons op.

  Manage cookies