Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Castle grind

  Castle grind is immens populair in Nederland en is dan ook de meest gekozen grind soort langs de Limburgs grind en Carrara grind. De Castle grind heeft een gele tint en is binnen ons assortiment leverbaar in 5-8 of 8-16 millimeter. Wanneer je de Castle grind eerst in het echt wilt bezichtigen, kun je op afspraak (!) langskomen in onze magazijn of je kunt ervoor kiezen om geheel gratis een sample aan te vragen. Deze krijg je na jouw aanvraag binnen 3-5 werkdagen thuis geleverd. Ga jij binnenkort de Castle grind bestellen via onze webwinkel?

  Siergrind banner

  Waarom Castle grind?

  Het Castle grind, oftewel Kasteelgrind, heeft een sublieme rond gerolde uitstraling. De eindvorm van de Castle grind is op een natuurlijke wijze gecreëerd door de waterflow van rivieren. Dankzij de natuurlijke en egale vorm, is het grind beloopbaar en wordt het ook vaak gekozen voor looppaden en opritten. De kleur van het Castle grind wordt omschreven als beige-champagne. Het Castle grind is bij ons leverbaar in allerlei big bags, maar ook in 25 kg zakken voor het verwerken van kleine oppervlaktes. Verder wordt Castle grind op verschillende plaatsen, waaronder Groot-Brittannië, gewonnen.

  Siergrind33 heeft meer dan 10 jaar ervaring!

  Wanneer je kiest om grind te bestellen op Siergrind33.nl, dan kies je ervoor om te bestellen bij een aanbieder die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in stenen. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook optimaal op maat helpen met het kiezen van het juiste grind steentjes, keien, schanskorfvulling en tegels. In onze showroom in Venlo staat een ruim aanbod van tegels gepresenteerd die je kunt bekijken. Let wel op, in onze showroom te Venlo hebben we geen grind tentoongesteld. Je kunt alleen langskomen om onze tegels te bekijken. Kom jij binnenkort langs of laat jij je adviseren door een van onze specialisten via de live chat, e-mail of per telefoon? Bekijk ook eens onze split en schanskorfvulling.

  Manage cookies