Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Siergrind kopen

  Siergrind kopen bij Siergrind33 kan eenvoudig online. Wij hebben een van het grootste aanbod van kiezelstenen, split en overige sierstenen. Siergrind is ideaal voor het aanleggen van een prachtige strakke tuin of perfect te gebruiken voor paden en opritten. Kies uit de vele soorten siergrind die Siergrind33 je te bieden heeft. Siergrind kopen kan zowel online, telefonisch of via onze showroom. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat je informeren over de vele soorten siergrind. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

  Siergrind banner

  Siergrind online kopen; hoe werkt het?

  Staat je keuze vast, dan kun je via onze webshop het siergrind online kopen. Voeg het gewenste grind toe aan de winkelwagen en bepaal hoeveel grind je nodig hebt. Je hebt hierbij een keuze uit zakken van 25kg, 500kg, 750kg, 1500kg of een losse storting vanaf 10 ton. Bij een losse storting zal onze vrachtwagen het grind bij je los komen storten. Het is dan wel aan te raden om het gestorte grind direct weg te harken. Vergeet niet om bij het online kopen van siergrind grindplaten en opsluitbanden mee te bestellen. Grindplaten zorgen ervoor dat het grind niet kan wegzakken wanneer je er overheen loopt of rijdt. Het blijft dan netjes op zijn plek liggen. Het zorgt tevens ervoor dat onkruid geen kans krijgt. Wel zo fijn. Ga verder in het bestelproces door het invullen van de gegevens die we nodig hebben voor de levering. Is de bestelling bij ons binnen, dan zorgen we ervoor dat jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen geleverd wordt. Siergrind online kopen was nog nooit zo makkelijk!

  Grind in verschillende formaten

  Kiezelstenen kopen, welke formaat heb ik nodig? Bij Siergrind33 is het grind of split te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De beschikbare formaten grind in ons assortiment zijn 2-8 mm, 3-8 mm, 4-8 mm, 3-11 mm, 5-8 mm, 5-16 mm, 7-15 mm, 8-16 mm, 8-25 mm, 15-25 mm, 16-32 mm, 25-40 mm, 25-50 mm, 32-56 mm, 32-80 mm, 35-70 mm, 40-60 mm, 40-80 mm, 80-100 mm en 60-120 mm. Ons advies is om van te voren goed te bedenken welk formaat grind je wilt gebruiken voor je tuin of oprit. Voor kleine tuinen raden wij een kleinere korrelgrootte aan dan voor grote tuinen. Hier komt het groter grind beter tot zijn recht. Bepaal eerst de formaat, daarna pas de soort. Heb je vragen over siergrind kopen of zou je graag wat persoonlijk advies willen hebben? Neem dan contact met ons op.

  Manage cookies