Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Basalt split

  Basalt split is een populaire splitsoort met een donkergrijze, antraciet kleur. Het is ontstaan door stolling van lava of magma in vulkanische gebieden en wordt veelal gewonnen in Duitsland. De voordelen van de basalt split is de kleurvastheid, zijn hardheid en de onverslijtbaarheid. Het is een van de meest donkergrijze splitsoorten. Door de enorme hardheid van de steentjes wordt het vaak gebruikt voor op opritten en parkeerplaatsen. Wij adviseren hierin dan wel om te zorgen voor een stevige ondergrond en gebruik te maken van splitplaten.

  Siersplit banner

  Basalt split; zeer onderhoudsvriendelijk

  Voordat je begint met het storten van basalt split, raden we aan om de ondergrond eerst te bedekken met anti-worteldoek. Op deze manier wordt onkruid zoveel mogelijk tegen gegaan en hoeft er relatief weinig onderhoud aan verricht te worden. Het basalt split komt in verschillende formaten. Het meest voorkomende en daarbij ook het populairste formaat zijn de middelgrote steentjes; 8-16 mm. Geïnteresseerd in basalt split of wellicht een van onze andere soorten split, waaronder Ardenner split of Yellow Sun split? Bestel dan nu eenvoudig online!

  Hoe gaat het online bestellen in zijn werk?

  Heb je voor een type Basalt split gekozen, dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen. Geef hierbij aan in welke hoeveelheid je het split wilt ontvangen. Dit kan in 25kg, 500kg, 750kg, 1500 kg of een losse storting vanaf 10 ton. Tip: vergeet niet om het bijbehorende worteldoek of grindplaten bij te bestellen om onkruid tegen te gaan. Is de bestelling compleet? Vul verder je gegevens in en betaal eenvoudig online. Ons basalt split is uit voorraad leverbaar en zodoende na bestelling binnen 3-5 werkdagen te leveren. Graag wat advies over siersplit of siergrind? Bezoek dan eens onze showroom in Venlo of neem telefonisch contact met ons op. Onze experts geven je graag het beste advies!

  Manage cookies