Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Yellow Sun split

  Yellow Sun split is een gele kalksteen soort en is zeer gewild in de Nederlandse tuin. De gele kleur is bijzonder goed te combineren met andere kleuren in je tuin. Yellow Sun split wordt in de groeve gebroken in diverse formaten geel split. Bij Siergrind33.nl vind je siersplit in verschillende soorten en maten. Bestel het juiste formaat Yellow Sun split nu eenvoudig online en ontvang je bestelling al binnen 3-5 werkdagen. Liever eerst de kwaliteit bekijken? Bezoek dan onze showroom of vraag een kosteloze sample aan.

  Siersplit banner

  Split Yellow Sun verkrijgbaar in verschillende formaten

  Bij Siergrind33 is het populaire en harde split Yellow Sun te verkrijgen in diverse formaten. Kies uit korrelgroottes van 0-5mm, 5-11mm, 5-16mm, 11-22mm en 22-40mm. Je hebt daarbij keuze uit hoeveelheden van 25kg, 500kg, 750kg, 1500kg of een losse storting vanaf 10 ton. Bij een losse storting zal onze vrachtwagen het Yellow Sun split bij jou op locatie komen storten. Het is raadzaam om dan direct het split met een hark te verdelen. Zorg er wel voor dat je anti-worteldoek of grindplaten legt voordat je het split verdeelt. Dit zorgt ervoor dat onkruid onder het grind geen kans krijgt en je geen sporen nalaat.

  Siergrind33; dé juiste partner voor de aankleding van je tuin

  Siergrind33 is een van de grootste aanbieders op het gebied van goedkoop grind, split, keien en rotsen van topkwaliteit. Je kunt bij ons alleen de beste kwaliteit verwachten. Op onze site maken wij gebruik van hoge kwaliteit foto’s, om je zo een goed beeld te geven van onze kwaliteit Yellow Sun split. Naast onze hoge kwaliteit bieden wij je ook een vaste, scherpe prijs aan. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. De keuze al gemaakt? Bestel dan eenvoudig online en ontvang de bestelling al binnen 3-5 werkdagen. Siergrind33: Alleen het beste.

  Manage cookies