Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Soorten split

  Het grootste aanbod split vind je op Siergrind33.nl. Vele soorten split van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Alle soorten grind zijn uit voorraad leverbaar, wat een snelle levering betekent. Je kunt binnen 3-5 werkdagen al starten met het aankleden van je tuin, vijver of balkon. Online kun je alle soorten split bekijken maar je kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze uit de vele soorten split.

  Siersplit banner

  Welke soorten split biedt Siergrind33 aan?

  We hebben 36 soorten split in ons assortiment, dus de keuze is enorm. De populairste soort split is de Ardenner split, maar ook de Icy Blue split wordt veel gekozen. Onze split is te verkrijgen in korrelgroottes van 1 tot 75 mm. Ook qua kleur heb je genoeg keuzemogelijkheden, split is namelijk te verkrijgen in 13 verschillende kleurstellingen. Aangezien de keuze zo groot is, snappen wij het als je tips nodig hebt bij het kiezen van de juiste split voor je tuin. Wij beantwoorden graag al je vragen, dit kan zowel online als in onze showroom. Wil je je favoriete soort split eerst zien maar woon je niet in de buurt? Neem even contact met ons op en wij sturen je een sample toe.

  Bestel online split op Siergrind33.nl

  Heb je je favoriete split gevonden tussen alle soorten kiezelstenen? Op naar kiezelstenen kopen! De prijs voor de diverse soorten split varieert van 5 tot 45 euro voor 25 kg. Het kopen van split kan in onze showroom, maar online gaat dit veel sneller. De eerste stap is het bepalen van de juiste hoeveelheid. Dit kun je berekenen door de lengte in meters maal de breedte in meters maal de laagdikte in meters te doen. Je bestelling split voeg je toe aan je winkelmand en vervolgens vul je alle gegevens in. Je kiest dan ook de manier van leveren. Voor de levering van split kun je kiezen voor verzending in zak, een big bag split of los gestort. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de hoeveelheid split die je nodig hebt.

  Manage cookies