Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Big bag split

  Online een big bag split bestellen? Dan ben je bij Siergrind33 aan het juiste adres. Wij zijn een van de grootste leveranciers van diverse steensoorten voor de tuin. Aangezien wij zeer kritisch kijken naar onze producten ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit split. Voor een big bag split van de hoogste kwaliteit zijn de kosten ook erg voordelig. Bestel online je big big split of breng een bezoek aan onze showroom om daar alle soorten split te bekijken. Woon je ver weg, dan vinden wij het geen probleem om jouw kosteloos een sample toe te sturen. Bij het bestellen van een big bag split kun je vertrouwen op een snelle levering.

  Siersplit banner

  Wat is een bigbag split?

  Een bigbag split is een van de verzendmethodes die je kunt kiezen op het moment dat je split gaat kopen. Een big bag heeft een inhoud van 1500 kg, dus is bestemd voor grote hoeveelheden split. Met een bigbag is het namelijk mogelijk om een oppervlakte van ongeveer 20 m² te vullen. De prijs van een bigbag split is afhankelijk van welke split je koopt en de hoeveelheid die nodig is. Voor een bigbag gevuld met split betaal je gemiddeld tussen de € 170,- en € 350,-.

  De levering van een split big bag

  Er zijn diverse soorten split verkrijgbaar bij Siergrind33, twee van de populairste splits zijn de Ardenner split en Yellow Sun split. Het soort split dat je kiest is natuurlijk geheel afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en formaten split. De verzending vindt plaats in een zak, big bag of losgestort. Indien de split wordt bezorgd als big bag split dan wordt deze op locatie geleverd, zelfs tot in de tuin. De big bag wordt door ons standaard op een euro pallet geleverd. Nadat wij je bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen om de leveringsdatum af te stemmen. Het voordeel is dat alle split soorten die online worden aangeboden worden uit voorraad leverbaar zijn en binnen 48 uur kunnen worden geleverd.

  Manage cookies