Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Tuingrind

  Tuingrind is een synoniem voor siergrind en is in verschillende varianten bij Siergrind33 te verkrijgen. Denk hierbij aan diverse groottes, kleuren en soorten. Tuingrind wordt meestal gebruikt om paden aan te leggen in tuinen of voor grotere oppervlakken zoals opritten en parkeerplaatsen. Wij raden dan altijd aan om grindplaten te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat het tuingrind niet gaat verschuiven wanneer je erover loopt, fietst of met de auto overheen rijdt. Dit zorgt er tevens voor dat er geen onkruid tussen het tuingrind groeit, waardoor het weinig onderhoud nodig heeft.

  Siergrind banner

  Grind voor de tuin

  Ga je het grind voor de tuin gebruiken, dan raden wij palissades of opsluitbanden aan. Deze houden het tuingrind binnen het afgezette gebied en voorkomen verzakking. Dus wanneer je grind voor de tuin gaat bestellen, bestel dan ook direct de palissades of opsluitbanden mee. Daarnaast is het verstandig om bij het aanleggen van het tuingrind worteldoek te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat onkruid geen kans krijgt om tussen het grind door te groeien. Ook hiervoor ben je bij Siergrind33 aan het juiste adres. Bestel alle benodigdheden eenvoudig online en krijg je bestelling binnen 3-5 werkdagen geleverd.

  Siergrind33; de specialist in sierstenen

  Siergrind33 is jarenlang gespecialiseerd in het leveren van goedkoop grind, siersplit, keien, rotsen van topkwaliteit en de daarbij behorende accessoires. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit foto's om je een goed beeld te geven van de kleur van het tuingrind. Mocht je toch nog twijfelen over het juiste tuingrind? Kom dan eens langs in onze showroom in Venlo voor persoonlijk advies of vraag eens een kosteloze sample aan. Op deze manier kun je zelf onze topkwaliteit sierstenen bewonderen. Toch al overtuigd? Bestel je gewenste producten dan eenvoudig online en krijg ze binnen enkele dagen al bij je thuis bezorgd.

  Manage cookies