Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Moraine grind

  Moraine grind is een zeer populaire soort siergrind en is afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. Het grind is zeer hard en onverslijtbaar, waardoor het ideaal te gebruiken is voor het aanleggen van paden, terras of oprit. Moraine grind wordt in de volksmond ook wel parelgrind of riviergrind genoemd en heeft voornamelijk grijze, witten en bruine tinten. Ook geïnteresseerd in Moraine grind? Bestel dan nu eenvoudig online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies. Vraag tevens eens een kosteloze sample aan om onze hoge kwaliteit te bewonderen.

  Siergrind banner

  Moraine grind in verschillende formaten

  Moraine grind is bij Siergrind33 te verkrijgen in verschillende formaten. Het populairste formaat is 16-32mm en zie je dan ook regelmatig in tuinen of opritten. De overige formaten zijn 8-16mm, 30-60mm, 32-70mm, 35-70mm en 70-120mm. Het formaat Moraine tuingrind voor jouw tuin is natuurlijk afhankelijk van de grootte. Wij adviseren om voor de relatief kleine tuinen, ook een klein formaat grind te gebruiken. Voor de grotere tuinen raden wij de grotere formaten aan. Wil je hier graag wat meer advies over, neem dan eens contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder.

  Siergrind33; Grind online bestellen

  Wanneer je keuze vast staat, kun je het Moraine grind online gaan bestellen. Bepaal de hoeveelheid grind je nodig hebt. Kies uit zakken van 25 kg, 500 kg, 750 kg, 1500 kg of een losse storting vanaf 10 ton. Let er op dat je tijdens het aanleggen ook gebruik maakt van grindplaten en palissade. Deze zorgen ervoor dat het grind niet kan wegzakken als je er overheen loopt of rijdt. Het Moraine grind blijft dan fijn op zijn plek liggen en spoorvorming wordt voorkomen. Daarnaast zorgen grindplaten er ook voor dat onkruid geen kans krijgt. Je creëert hiermee dan ook nog eens een onderhoudsvriendelijke tuin. Vervolg de verdere bestelstappen en vul hierbij nog wat gegevens in voor de levering. Is de besteling bij ons binnen, dan zorgen wij ervoor dat jouw  bestelling binnen 48 uur geleverd wordt. Hier zal van te voren een afspraak met jou gemaakt worden voor het leveren van het Moraine grind. Bekijk ook eens onze Carrara grind, ideaal te combineren met Moraine grind!

  Manage cookies