Siergrind33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, hebben we grind, split en breuksteen helaas niet tentoongesteld. Vraag een sample aan om de steentjes thuis te ontvangen.

Sluiten

Categorieën

Filters
  Rekenhulp ≫

   

  Bekijk hier het soortelijk gewicht/m³ per steensoort.

   

   

   

  Totale oppervlakte: 

  Totaal hoeveelheid in ton:  ton

  Totaal benodigde hoeveelheid: 

  kg

  Split kopen

  Split kopen voor op je oprit? Een oprit is vaak een onderdeel van je tuin, maar het hoort vaak niet perse bij de vak. Je gaat hier namelijk niet zo snel op zitten en gebruikt het veelal alleen als parkeerplaats voor je voertuigen. Daarnaast is het gewicht wat dagelijks over en op de oprit rijdt en staat van groot belang bij de keuze van de ondergrond. Je kan geen natuursteen of keramische tegels gebruiken voor op je oprit. Dit is gewoonweg veel te zwaar voor de tegels en na verloop van tijd barsten de tegels of komen ze los te liggen.

  Siersplit banner

  Welke split kan ik kopen en gebruiken voor de oprit?

  Naast kleur kunnen grind- en splitsoorten ook sterk verschillen in hardheid. Hoe harder de steensoort des te beter deze te gebruiken is voor op de oprit. De Ardenner split, Yellow Sun split, Grauwacke split en Carrara split kunnen prima gebruikt worden voor zwaarder gebruik zoals een oprit. Deze soorten zijn harde steensoorten en worden niet kapotgereden, dan wel vermorzelen. Naast split kopen kan je bij Siergrind33 ook keien kopen en grind.

  Split kopen in verschillende verpakkingen

  Split is te koop in verschillende verpakkingen bij Siergrind33. Je kan kiezen voor pakken van 25 kilogram, met de pakken van 25 kilogram krijg je jouw pakken op een pallet. Met de zakken kan je eenvoudig de zakken storten op de plek waar je het wilt hebben. Verder heb je de mini bags en big bags, dit zijn grote zakken waar je eenvoudig de split uit kunt scheppen. Als laatst kan je nog voor ''los gestort'' kiezen, mocht je hiervoor gaan dan zal de vrachtwagen de bestelling los storten. Houdt er rekening mee dat een vrachtwagen kan manoeuvreren op locatie. Tip: gebruik een hark bij het storten om de bestelling direct te verspreiden of te egaliseren.

  Manage cookies